Chakra Energie Massage

Maak een mooie reis door de chakra’s tijdens deze massage!

13232710_s1 met achtergr

Er bevinden zich zeven vitale energiecentra in ons lichaam, beter bekend als de zeven chakra’s.  Oosterse culturen erkennen het belang van de chakra’s al sinds duizenden jaren voor onze lichamelijke, emotionele, mentale en geestelijke gezondheid. Door deze centra stroomt onze levensenergie en wordt ze er verwerkt.

Chakra betekent in het Sanskriet ‘wiel’ of ‘cirkel’. In evenwicht worden ze gezien als draaiende cirkels of ringen die  in een bepaalde frequentie draaien en zo de energie laten stromen. Als ze uit balans zijn, kunnen de chakra’s de verkeerde kant op draaien en kan de energie anders gaan stromen.

Levenservaringen kunnen de balans verstoren en chakra’s kunnen geblokkeerd of overbelast raken. Door een verstoorde balans kunnen veel verschillende ziektes en stoornissen ontstaan. Gelukkig kunnen chakra’s gezuiverd worden, weer in balans worden gebracht en geactiveerd worden door yoga, meditatie en massage, maar ook door etherische oliën, klanken, edelstenen en kristallen, bloemenessences en kleuren.

In deze volledige lichaamsmassage worden de zeven chakra’s afzonderlijk behandeld. Naast een fijne, warme oliemassage worden bij elk chakra vastzittende energie en spanning losgemaakt. Met behulp van reiki/handoplegging stroomt er weer nieuwe levensenergie door de chakra. Daarnaast wordt er ook in het energieveld van de aura gewerkt. Hoewel de aura buiten het lichaam bestaat, is ze verbonden met en omvat ze de zeven chakra’s. De aura wordt daarom ook wel gezien als het ‘achtste chakra’ en vormt een beschermende schild dat het lichaam omgeeft.

Elk chakra wordt ook geassocieerd met en gestimuleerd door kleuren en klanken. Ze vibreren op dezelfde frequentie. Tijdens de massage hoor je bij elk afzonderlijk chakra muziek en klanken die afgestemd zijn op de frequentie van de betreffende chakra.

In de chakra energie massage worden de voeten, achterkant benen, rug, schouders,  nek, hoofd, gezicht, borstspieren, armen, handen, buik en voorkant benen behandeld.

Deze massage is vooral geschikt..

  • ..als je even wil ontspannen en je hoofd leeg wil maken.
  • ..als je weinig energie hebt.
  • ..als je emotioneel of mentaal uit balans bent geraakt.
  • ..als je chronisch of vaak vermoeid bent.
  • ..als je stijve spieren heeft.
  • ..als je depressief bent.
  • ..als je last hebt van PMS (menstruatie klachten)
  • ..als je vaak hoofdpijn en/of migraine hebt.
  • ..als je last hebt van slapeloosheid.
  • ..als je een lage weerstand hebt.

Voel je weer fit, opgeladen en helder na een chakra energie massage! Gespannen spieren ontspannen zich. Verschillende (pijn)klachten verdwijnen na één of meerdere behandelingen. De levensenergie stroomt weer moeiteloos door het lichaam.

Kom ook eens ervaren hoe opgeladen je bent na een chakra energie massage!


Een afspraak maken? Klik hier.
Het overige aanbod:

 

 

Massage Assendelft
Massage Krommenie
Massage Zaandam ©