Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Cher uit Zaandam schreef op 6 aug 2017 om 15:26:
Gisteren bij Preshana geweest. Super massage, ze weet echt waar ze mee bezig is. Ze heeft ook extra aandacht besteed aan de plekken die het meest vast zaten. Ik kom zeker terug! 🙂
Gisla Bhansingh uit Zaandam schreef op 12 jul 2017 om 15:18:
Fijne ontspanningsmassage en stoelmassage gehad hier 🙂 De pijn in mijn schouders en armen zijn minder geworden en kan nu mijn armen makkelijker optillen. Dit is echt een aanrader!
Janice Kalloe uit Den Haag schreef op 1 mrt 2017 om 11:08:
Ik heb vandaag een ontspannings- en klassieke massage gehad van Preshanna. Ik heb al een hele tijd last gehad van pijn en knopen in mijn schouders en rug. Nu voelt het veel lichter, de druk is weg en voel me lekker ontspannen. Ik kom zeker weer terug!
Anand Opleidingen uit Zaandam schreef op 11 feb 2017 om 11:11:
Preshanna is een kundige massage therapeut en geeft fijne masages. Ruim aanbod met onder andere nek-schoudermassage, ontspanningsmassage, Sportmassage, ayurvedische massage en Reiki.
Sami uit Zaandam schreef op 5 apr 2016 om 14:35:
Ik ben heel vaak door Preshanna gemasseerd omdat ik me daarbij heel goed voel en minder last van mijn rugpijn heb gekregen. Daarom beoordeel ik haar met een 9 en ik wil heel graag nog vaker gemasseerd worden door haar.
Raymond uit Zaandam schreef op 6 jul 2015 om 18:41:
Preshanna geeft echt heerlijke massages. Ze weet goed de juiste plekken te vinden en los te masseren. Verder is ze heel gemotiveerd en neemt de tijd om goed te luisteren om samen uit te vinden wat je nodig hebt om weer in balans te komen.