Kies een massage

Naar aanleiding van eventuele klachten kunnen wij voor je bepalen welke massage behandeling je het beste kunt ondergaan. Toch is het verstandig om zelf ook even door te nemen welk effect elk soort massage teweegbrengt. Je kent jezelf immers het beste. Daarom hebben wij de behandelingen onder elkaar gezet inclusief een (korte) beschrijving.

Ontspanningsmassage

Onze ontspanningsmassage brengt je in een diepe ontspanning. Met strijkingen, zachte drukkende bewegingen en fricties worden de spieren gemasseerd. De warme olie zorgt voor een aangenaam gevoel. Heb je op een bepaald gebied erg vastzittende spieren, dan kun je dat van tevoren aangeven en zullen wij daar extra aandacht aan besteden. Het voornaamste doel van deze behandeling is het creëren van rust in het hoofd en lichamelijke ontspanning. Tijdens deze massage worden nek, schouders, rug, armen, handen, benen en voeten behandeld. Lees hier meer over de ontspanningsmassage.


★ Klassieke Massage

De klassieke massage is een activerende massage gericht op spierpijn en spanningen in de spieren. Deze spanning kan ontstaan na het sporten of na andere zware fysieke belasting, bijvoorbeeld op het werk. De technieken die in deze massage worden toegepast komen uit de sportmassage. Door de stevige knedingen en fricties behandel je ook de diepere lagen van het spierweefsel. Hierdoor vloeit de spanning weg. In deze massage wordt geen olie gebruikt. De lichaamsdelen die tijdens deze massage behandeld worden, zijn: nek, schouders, rug, armen, en (voor- en achterkant) benen. Lees hier meer over de klassieke massage.


Ayurvedische Massage

Behalve op de spieren werkt deze massage ook op het energiesysteem en het brengt daardoor het hele lichaam in balans. Het neemt emotionele en energetische blokkades weg uit het lichaam en laat de levensenergie weer stromen! Hierdoor worden lichaam en geest weer opgeladen met nieuwe levensenergie. Lees hier meer over de ayurvedische massage.


★ Ayurvedische Hoofdmassage

Deze massage is gebasseerd op de eeuwenoude Ayurvedische geneeswijze en wordt nog steeds beoefend in India. De Ayurvedische hoofdmassage is een zachte massage met warme kruidenolie. Terwijl je op de massagetafel ligt, worden hoofd, gezicht, oren, schedelrand, nek en schouders gemasseerd, waarbij ook de marmapunten worden behandeld. De effecten van deze massage zijn niet alleen lichamelijk, maar ook het energetisch lichaam kalmeert en ontspant zich weer. Het hoofd is het centrum van het zenuwstelsel, daarom brengt een hoofdmassage lichaam en geest weer in balans.

De Ayurvedische hoofdmassage helpt tegen hoofdpijn/migraine en stress, bevordert de haargroei, neemt vermoeidheid weg,  helpt om beter te slapen, zorgt voor ontspanning, vrede en rust, verbetert de concentratie en laat je huid stralen!


★ Nek-Schouder-Rug Massage

De klassieke massage en de ontspanningsmassage zijn gecombineerd in deze behandeling. De massage is zeer geschikt bij nek-, schouder- en/of rugklachten. Er worden vooral stevige knedingen, strijkingen en fricties toegepast op de spieren waar je het meest last van hebt. Vaak voel je na deze massage gelijk verlichting in de nek-, schouder- en rugspieren.


Chakra Energie Massage

In deze massage worden de voeten, voor- en achterkant benen, rug, schouders,  nek, hoofd, gezicht, borstspieren en buik behandeld. Naast het krijgen van een fijne massage, wordt ook het werken met energie in de chakra’s en aura toegepast. Je voelt je fit, opgeladen, helder en ontspannen na een chakra massage! Ook kunnen verschillende (pijn)klachten verdwijnen na één of meerdere behandelingen. Lees hier meer over de Chakra Energie Massage.


Klik hier voor de tarieven.
 
 
Massage Zaandam ©