Klassieke massage

Kneden zonder olie

De klassieke massage zorgt ervoor dat je weer helemaal terug in je lichaam bent, stevig en stabiel. Soms kun je door veel fysieke belasting en de dagelijkse verplichtingen veel spanning opbouwen in je lichaam. Spieren kunnen overbelast of beschadigd raken. Waarschijnlijk zit je dan ook veel in je hoofd en voel je minder verbinding met de aarde.

Door deze activerende massage voel je de aarde weer onder je voeten en wordt het weer helder in je hoofd. De spieren worden letterlijk aangepakt. Vooral de stevige knedingen en drukkende bewegingen zorgen voor een betere doorbloeding in de spieren. Daarnaast laten de vastzittende afvalstoffen in de spieren makkelijker los. Hierdoor kunnen ze sneller afgevoerd kunnen worden. De spieren en eventuele blessures herstellen vervolgens gemakkelijker en spierpijn wordt verminderd.

Om goed te kunnen ‘kneden’ wordt er zonder olie gewerkt. Eventueel zou deze massage door kleding heen gegeven kunnen worden. Het is fijne massage die de bloedcirculatie bevordert en meer energie geeft. Verder is de klassieke massage ideaal als je een massage wil ontvangen zonder al die vette olie in je haar en kleding!

Sportmassage

Het is mogelijk om de klassieke massage te combineren met de ontspanningsmassage. Samen vormen ze de sportmassage. Wil je echt een grote onderhoudsbeurt voor lichaam en geest? Boek deze massages dan samen. De massage duurt dan 120 minuten en is €100,-. Het is na 2 uur massage zeer aan te raden om de rest van de dag niet veel meer te doen. Als resultaat blijf je blijft zo langer in een ontspannen modus.

Kom eens langs om het zelf te ervaren!

Een afspraak maken? Klik hier

Het overige aanbod:

Massage Assendelft, Massage Krommenie, Massage Zaanstad