Onze Praktijk

Welkom in onze praktijk in Zaanstad!

Op zoek naar een heerlijke, ontspannende of juist een goede, stevige massage in Zaanstad? Dan bent u hier op het juiste adres! Gevestigd in Assendelft, maar natuurlijk willen we het liefst iedereen in heel Zaanstad wel een onvergetelijke massage aanbieden.

De behandelingen worden bij ons gegeven op een massagetafel. Onze sfeervol ingerichte praktijk brengt je in een rustige stemming. Hygiëne en respect zijn hier twee belangrijke kernwoorden. Vanzelfsprekend geldt dit vanuit de behandelaar, maar ook wordt hetzelfde van de ontvanger verwacht. Fris, schoon en vriendelijkheid; een paar belangrijke elementen om een prettige sfeer te creëren.

Voor een eerste behandeling nemen we eerst een paar minuten de tijd om samen door te nemen of er klachten, blessures of andere bijzonderheden zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Na de nodige formaliteiten is het doel bij ons altijd ‘ontspannen’. Warme olie, rustgevende muziek, kalmerende geuren en een massage dat helemaal is afgestemd op wat nodig is.

Een ontspannen lichaam is een ontspannen geest. Wanneer het teveel aan prikkels uit het lichaam is verdwenen, kun je de verplichtingen van het dagelijks leven beter aan.

Kom ook eens langs om het zelf te ervaren!


Een afspraak maken? Klik hier
 

Massage Zaanstad