Over Ons

Even voorstellen.. 


Op zoek naar iets nieuws kwam ik in 2010 in aanraking met massage. Dit leek mij een mooie mogelijkheid om mij spiritueel verder te ontwikkelen. Dankzij de massage opleiding van Anand ben ik massagetherapeute. Hier heb ik verschillende massages en massagetechnieken geleerd, maar er was ook veel aandacht voor de persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Bijvoorbeeld mediteren, om innerlijke rust te vinden en deze via een massage doorgeven. Rust in lichaam en geest, voor de gever en ontvanger. Het is één van de mooiste dingen die je kunt ervaren.

Een belangrijk onderdeel van de massage.. het gevoel, het weten, de intuïtie. Door dit te ontwikkelen voel, en dus begrijp, je sneller en beter wat iemand nodig heeft. Een stevige massage, spierspanning eruit masseren en je eindelijk verlicht voelen? Of ontspannen en zacht, geurende oliën, met een extra dekentje voor de warmte en even rust in je hoofd..

Respect voor de ander en hygiëne geldt vanuit twee richtingen. Dit is essentieel om een ontspannen sfeer te bevorderen in de praktijkkamer. Zo ook rustgevende muziek; uit het hoofd, in het lichaam. Voel en ontspan, want een uitgerust lichaam is een gezond lichaam.

Maart 2012 – Een massagepraktijkje is geopend in Zaandam. Dankbaar ben ik voor alle mooie mensen die ik hier heb mogen ontmoeten. Voor de massages die ik heb kunnen geven en de lessen die ik heb geleerd. Maar vooral ook voor de hulp en steun die ik heb gehad van mijn lieve man en ouders, die het mogelijk hebben gemaakt om een praktijk te openen.

In 2017 is de praktijk verhuisd naar Assendelft. Een nieuw begin op een prachtige locatie..

~
Preshanna Besems-Fagoe
Massagetherapeute
info@zensaveda.nl
06 – 14 96 26 19It is up to you, to see the beauty of everyday things.


Een afspraak maken? Klik hier

Wij geven de volgende behandelingen:

  • Ontspanningsmassage
  • Klassieke Massage
  • Ayurvedische Massage
  • Ayurvedische Hoofdmassage
  • Nek-Schouder-Rug Massage
  • Chakra Energie Massage